Ca orice poveste magica, SunRaiul nostru isi are inceputurile in vremea unor oameni de frumosi, in timpul unei ere a unei familii care prin legamantul ei sta la roadelele acestui taram traditional romanesc. 

Cand am pus piatra de temelie a satului am hotarat sa o facem ca o familie, sa ne asiguram ca tot ce facem este din sanul leaganului romanilor adevarati traditionali si va dainuii peste veacuri.

De aici incolo povestea se va scrie singura si va invitam pe fiecare dintre voi sa ne ajutati sa scriem la punctul culminant istorisirea unei vieti demne de un roman adevarat.


MOTTO :     “ Rai si Soare “

Primul sat de vacanta, de case traditionale cu un centru de echitatie si parc de distractii pentru copii care-l vom construi cu familia noastra la 0 in urmatoarea decada de timp. 

 CREZUL SUNRAI

SunRaiu' ne face sa iubim viata, omul, natura, traiul simplu astfel incat fiecare sa traim o viata implinita in fericirea ei.


MISIUNEA SUNRAI

Misiunea noastră este să creăm relații de durată cu oaspeții noștrii prin oferirea unor experiențe și servicii personalizate. Dorim să aducem în viața ta o frântură din traiul, portul, ospitalitatea si tradiția pur românească. La îndeplinirea acestei misiuni participă o echipă dedicată care pune oaspetele pe primul loc.


VIZIUNEA SUNRAI 

Viziunea SunRai este promovarea unui stil de viață conștient și conectat la trecut, prezent și viitor. Aspirăm să aducem casele SunRai în 1000 de locații din lume.

AUTENTICITATE

Încercăm ca serviciile noastre personalizate să acomodeze nevoile fiecărei persoane care ne trece pragul.

❖TRADIȚII

Apreciem tradițiile și reflectăm la moștenirea ancestrală a locației noastre. Istoria și portul românesc continuă să trăiască prin fiecare din noi.

❖EXPERIENȚĂ

Dorim să oferim o experiență unică de conectare la natură și sine. Sperăm să creăm o experiență unică și memorabilă pentru oaspeții noștri la care să revină periodic.

❖INTEGRITATE

Ne tratăm oaspeții cu respect, sinceritate și empatie. Acestea sunt fundația casei noastre.

❖COMUNITATE & SUSTENABILITATE

Avem un rol activ în sprijinirea comunității noastre și în protejarea naturii în activitatea noastră. Dorim să lăsăm moștenire un pământ curat.

Casa RAIULUI

Clasic single și camere duble

Casa RAIULUI este o casa cu o poveste de 130 de ani din lemn de stejar relocata din Rona de Sus.Casa RAIULUI este prima casa din complexul SUNRAI avand 6 camere cu o capacitate de 12 persoane insusind perfect desighnul pur maramuresan si traditia romanesca.

Casa IMAGO DEI

Mai mult spațiu pentru mai mult confort

Casa IMAGO DEI  este guest house-ul nostru avand principala calitatea de a va introduce in taramul nostru de la Poarta SUNRAI-ului, de a va astepta pe viitor cu cele mai bune preparate romaneste la Hanul Gradina EDEN si a va reda esenta vietii la tara.