SUNRAI este un Microunivers format din mai multe sate de vacanta unde sentimentul de libertate, siguranta si conectare cu natura il gasesti in acelasi loc.Impreuna cu echipa SunRai redefinim experintele de a traii in case de stejar maramuresane de peste 100 de ani, experintele centrului de echitatie respectiv ferma de animale si bucuria de la joc la spatiul de joaca in aer liber Taramul Familia 31.

MOTTO :     “ Rai si Soare “

 CREZUL SUNRAI

SunRaiu' ne face sa iubim viata, omul, natura, traiul simplu astfel incat fiecare sa traim o viata implinita in fericirea ei.

MISIUNEA SUNRAI

Misiunea noastră este să creăm relații de durată cu oaspeții noștrii prin oferirea unor experiențe și servicii personalizate. Dorim să aducem în viața ta o frântură din traiul, portul, ospitalitatea si tradiția pur românească. La îndeplinirea acestei misiuni participă o echipă dedicată care pune oaspetele pe primul loc.


VIZIUNEA SUNRAI 

Viziunea SunRai este promovarea unui stil de viață conștient și conectat la trecut, prezent și viitor. Aspirăm să aducem casele SunRai în 1000 de locații din lume.


VALORILE SUNRAI: 

AUTENTICITATE

Încercăm ca serviciile noastre personalizate să acomodeze nevoile fiecărei persoane care ne trece pragul.

❖TRADIȚII

Apreciem tradițiile și reflectăm la moștenirea ancestrală a locației noastre. Istoria și portul românesc continuă să trăiască prin fiecare din noi.

❖EXPERIENȚĂ

Dorim să oferim o experiență unică de conectare la natură și sine. Sperăm să creăm o experiență unică și memorabilă pentru oaspeții noștri la care să revină periodic.

❖INTEGRITATE

Ne tratăm oaspeții cu respect, sinceritate și empatie. Acestea sunt fundația casei noastre.

❖COMUNITATE & SUSTENABILITATE

Avem un rol activ în sprijinirea comunității noastre și în protejarea naturii în activitatea noastră. Dorim să lăsăm moștenire un pământ curat.

Casa RAIULUI

Clasic single și camere duble

Casa RAIULUI este o casa cu o poveste de 130 de ani din lemn de stejar relocata din Rona de Sus.Casa RAIULUI este prima casa din complexul SUNRAI avand 6 camere cu o capacitate de 12 persoane insusind perfect desighnul pur maramuresan si traditia romanesca.

Casa IMAGO DEI

Mai mult spațiu pentru mai mult confort

Casa IMAGO DEI  este guest house-ul nostru avand principala calitatea de a va introduce in taramul nostru de la Poarta SUNRAI-ului, de a va astepta pe viitor cu cele mai bune preparate romaneste la Hanul Gradina EDEN si a va reda esenta vietii la tara.