Work from Forest

Imagineaza-ti locul unde poti avea experienta de a locuii intr-o casa de lemn de stejar de peste 100 de ani cu cele mai faine conditii, de a servii masa cu produse proapete din fermele noastre la restaurantul nostru specific maramuresan, de a face ca productivitatea ta sa fie la cote maxime datorita naturii inconjuratoare pe cele 15 hectare care le avem, de a putea calarii cai oricand iti doresti, de a avea trasee in natura de trekking, alergare sau bicicleta fix langa biroul sau casa ta, de a te relaxa la spa-ul nostru sau de ati putea lasa copilul in grija la spatiul nostru de joaca Familia 31, toate aceste lucruri la noul nostru proiect Silicon Valea din cadrul SunRai Village.

Silicon Valea este locul unde natura, spatiile de birou integrate in mediul inconjurator, activitati de agrement care sporesc productivitatea si investitiile in oameni prin educatie, anteprenoriat isi dau intalnire la SunRai Village.

MISIUNEA Silicon Valea este transforme clasicul office work intr-un microunivers de natura, performanta si munca intr-un ecosistem Work | Life | Balance.

VIZIUNEA Silicon Valea este sa impacteze pozitiv viata la 10 milione de oaspeti ai microuniversului nostru.

Crezul Silicon Valea :

Fiecarea actiune care o facem impreuna are ca scop final sa gasim libertatea, independenta si fericirea pentru o viata implinita impreuna.

VALORILE Silicon Valea

1.SIGURANTA mediului pe care il dezvoltam este o prioritate pentru rezultatele dorite de clientii nostri.

2.ACTIUNI MASIVE in tot ceea ce facem pentru indeplinirea obiectivelor comune oaspeti/clienti-companie.

3.HARNICIA ne innobileaza.

4.PERSEVERANTA de a putea duce la final orice sarcina.

5.EDUCATIA fiecaruia dintre noi este imperativa pentru dezvoltare.

6.INOVATIA face parte din ADN-ul culturii noastre existentiale si organizationale.

7.Capacitatea de a transforma PROIECTIILE scopurilor nostre in obiective palpabile si realizabile.

8.CURAJUL este calitatea nr 1 a tuturor angajatilor, intraprenorilor, partenerilor, investitorilor si actionarilor nostri.

9.ECHILIBRU pe toate planurile: Mindset, Soulset, Heartset, Healthset.

10.RESPECTUL face din toate activitatile noastre un deziderat in toate actiunile si relatiile pe care le intreprindem cu toti shareholderii.